top of page

Strašidelný mlýn II

Aktualizováno: 2. 11. 2023

I v roce 2023 pro vás (a především pro vaše děti) připravuje akci Strašidelný mlýn. Ta se bude konat od pátku 3. listopadu do neděle 5. listopadu ku příležitosti nadcházejících Dušiček a Halloweenu. Těšit se na vám budeme vždy od 13:00 do 18:00 (poslední vstup).


JE NUTNÉ SE DOPŘEDU OBJEDNAT!!! A to buď na telefonním čísle 601 330 635 nebo skrze email mlynhnevkovice@seznam.cz. Stačí si dopředu promyslet, kdy chcete přijít a kolik vás máme čekat. :)


Pro dospělé (doporučujeme od 15 let) jsme si připravili klasickou prohlídku s plným výkladem, která však bude probíhat v kulisách strašidelného mlýna. A tak nejen, že se dozvíte  mnoho o naší historii, řemeslech a obecně a všech tématech, jimž se věnujeme, ale užijete si i strašidelnou duchařskou atmosféru. :) 

Začátek je vždy v 19:30 s maximální kapacitou 15 osob. Proto i v tomto případě platí nutnost objednání. Více informací zde.
strašidelný mlýn

Jedná se o poslední víkend, kdy je možné naše muzeum navštívit, po něm totiž tato turistická sezóna definitivně končí. Využijte tedy této příležitosti! :) Nadále bude možné přijít na prohlídku jen v rámci větší skupiny v předem objednaném termínu. Muzeum mlýn Hněvkovice pro Vás opět své brány otevře na začátku května 2024.


Co pro Vás na akci Strašidelný mlýn chystáme?


Ve fotogalerii si můžete prohlédnout prvních pár scének, které pro vás a vaše ratolesti chystáme. :)


311 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page