top of page

🎄Vánoční prohlídky 🎄

Rozhodli jsme se, že letos naposledy otevřeme naše muzeum návštěvníkům, a připravili jsme si proto celkem tři termíny komentovaných prohlídek.


Termíny komentovaných prohlídek

Neděle 18. prosince 14:00 Středa 28. prosince 14:00 Čtvrtek 29. prosince 14:00

Každou prohlídku osobně provede pan mlynář a jeho výklad zabere přibližně hodinu a půl, takže se nemusíte obávat, že byste potom nestihli adventní trhy.


Rezervace

Rezervace v tomto případě nutné nejsou, mějte však na paměti, že kapacita je omezená, a proto je lepší nám dát dopředu vědět, abychom Vám mohli Vaše místo garantovat. 😊 Veškeré naše kontakty naleznete zde.


Vstupné

Ceny zůstávají stejné jako v této sezóně a konkrétně je naleznete zde.


Že už jste u nás několikrát byli? Nevadí!

Že už jste u nás na prohlídce několikrát byli nebo nemáte zrovna čas na delší návštěvu, ale i přesto byste rádi nějakým způsobem naši práci podpořili? Nebo jste snad prošli všechna nákupní centra a stále ještě nemáte nakoupené dárky? V tom případě máme něco i pro Vás!


Můžete si u nás zakoupit nějaké drobné radosti z naší dílny nebo například med a svíčky ze včelího vosku z Hospodářství Štipoklasy, a udělat tak radost sobě i svým blízkým. 🍯


Praktické informace

Nepočítejte s tím, že se ve mlýně příliš ohřejete, jelikož v zimních měsících se vnitřní teplota velmi blíží té vnější. A proto buďte dostatečně teple oblečeni. 🧥🧤🧣 Ale nebojte se, v zimní bundě u nás určitě mrznout nebudete. 😇


Vaše případné dotazy pište do zpráv nebo zde do komentářů.

Jakékoli Vaší podpory včetně sdílení si velmi ceníme a děkujeme za ni. ❤️



47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page